6 Eylül 2009 Pazar

Messi Tevez : 1 - Elano Andre Santos : 3



İki futbol dansçısı bir araya geldi. Ortaya güzel bir mücadele ve 4 gol çıktı. Maradona'nın Arjantin'i, Dunga'nın Brezilya'sına 3-1 yenildi.

Maçın büyük bir bölümünde Arjantin'in üstünlüğü vardı. Brezilya, 24. dakikada Elano'nun duran topunu Luisao'nun kafa vuruşuyla kaleye göndererek öne geçti.



30. dakikada yine duran topta Elano topun başındaydı. Kaka'nın vuruşu kaleciden dönüp boş kalınca, Sevilla'lı Fabiano durumu 2-0 a getirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya daha hızlı ve daha hırslı başlayan Messi ve arkadaşları, ataklarını yoğunlaştırdı. 65. dakikada Datolo uzaktan şutuyla çok güzel bir gole imza attı ve Maradona'yı umutlandırdı. Ancak 2 dakika sonra kontra atak yapan Brezilya, Kaka'nın muhteşem ara pasıyla Fabiano'yu buluşturdu ve Arjantin'in umutlarını sona erdirdi. Bu dakikadan sonra Messi oyundan iyice düştü ve ayağına gelen topların büyük çoğunluğunu kaybedince, Arjantin kaleye yaklaşmakta zorlandı. Maç 1-3 bitti ve 16 yıl sonra Brezilya Arjantin'i deplasmanda yenmeyi başardı.



İlk onbirde başlayan Galatasaraylı Elano,  68 dakika forma giydiği maçta 2 golün ortasını yapan isimdi. Fenerbahçeli Andre Dos Santos 90 dakika forma giydi.

Brezilya Dünya Kupasına gitmeyi garantilerken Arjantin bu durumu sıkıntıya soktu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder