16 Eylül 2009 Çarşamba

Beşiktaş : 0 - Manchester United : 1

Söylenecek çok fazla birşey yok. Beşiktaş iyi oynadığı maçtan 77. dakikada yediği golle mağlup ayrıldı.



3 gün önce Galatasaray'dan 3 gol yiyen ve United maçı için hiç ümit vermeyen Beşiktaş, yanlış kadro ve yanlış mevki seçimlerine rağmen, puan çıkarmak üzereydi.

Maça saatler kala 18 kişilik kadroda Bobo'nun olmaması şaşırtıcıydı. Aslında maça Tello ile başlamaması daha da şaşırtıcıydı. Galatasaray maçında oynamamasını, bu maça sakladığını düşüncesine yordum. Ama bu maçta da çok geç oyuna girdi Tello.

 
Beşiktaş'ın en iyisi "Alman Ernst" idi. Emre Tilev, adını unutmuş gibi, neden sürekli Alman diye hitap etti, kimse bilmiyor. Alman hayranlığı belki de. Ancak Ernst, bütün United ataklarında topu kesen futbolcuydu. Çok yerinde ve soğukkanlı müdahelelerle rakibin ataklarını kesti. Old Trafford Stadı'nda bunlara daha çok ihtiyaç duyacaktır Beşiktaş.
Serdar Özkan değişikliğinde, Ekrem Dağ tercihi daha doğru olabilirdi. Serdar, maçtan sonra yorulmadığını söyledi. Zaten yaş ortalaması olarak United'ın üzerinde olan Beşiktaş, stresli dakikalara girerken, 22 yaşındaki oyuncusunu çıkarıp yerine 35 yaşındaki oyuncusunu aldı. Koşan takım, duran takım haline geldi.
Kaleci Hakan'ın üzerinde büyük bir stres vardı. Ancak yine de çok güzel bir maç çıkardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder