18 Eylül 2009 Cuma

Komşuda Güldük Evde Ağladık


Galatasaray durdurulamıyor. Komşunun güçlü ekibi, gruptaki en dişli rakip Panathinaikos'a karşı alınan 3-1 lik galibiyet, yeni bir başarının habercisi gibi.


Henüz 5. dakikada Elano ile öne geçen Galatasaray, maçın kısa bölümlerinde üstünlük kuran Panathinaikos'u, 2. yarının başında attığı golle oyundan kopardı. Sonrasında gelen 3. gol, iyice rahatlattı Rijkaard'ı. Emre Güngör'ün ilk yarıdaki sakatlığı, golden önce olsaydı, Galatasaray tedirginlik yaşayabilirdi.




Milli maçların yorgunluğunu üzerinden atamamış olması, Beşiktaş maçında Elano'nun, bu maçta da Arda'nın sonradan oyuna dahil olmasına sebebiyet verdi. Gruptaki en güçlü rakibini, deplasmanda bu kadar rahat yenen Galatasaray, yeni bir başarı için iyi sinyaller verdi. Grubun diğer maçında ise, Sturm Graz evinde Dinamo Bükreş'e 1-0 mağlup oldu.







Komşudaki sevinçten sonra, sıra Kadıköy'de Fenerbahçe ile sevinmeye sıra gelmişti. Ancak bu kez olmadı. Gol için 71 dakika beklemek zorunda kalan Fenerbahçe, Mehmet Topuz'un serbest vuruşuyla öne geçti.



İlk yarıda bulduğu gol pozisyonlarını birer birer harcayan Fenerbahçe, devreye 0-0 beraberlikle girdi. 2. yarıda da baskısını sürdürmesine rağmen duran topta istediği golü buldu. Ancak, çok basit hatalarla 75 ve 79. dakikalarda yenilen goller, Kadıköy'ün büyüsünü bozdu. İlk maçına evinde mağlubiyetle başlayan Kanarya'nın, teselli armağanı ise Steaua Bükreş'in evinde Sherriff ile berabera kalması oldu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder