5 Ekim 2009 Pazartesi

TSL'de Pembe Dizi Gibi Hafta

Ligde 8. hafta geride kaldı. İlk haftalara Galatasaray ve Fenerbahçe'nin performansı damga vurmuştu. Fenerbahçe aynı çizgiden devam ediyor. Galatasaray çöküşte. Son haftaların galibiyet ve gol sıkıntısı çeken takımı Beşiktaş, tek golle 3 puan aldı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun istifa etti. Namağlup takımlardan Es-Es'de evinde Kayserispor'a yenildi.



Uefa'nın internet sitesinde en dikkat çekici takımlar arasında yer alıyordu Galatasaray, Sturm Graz maçından önce. O maçtan önce de evinde Es-Es'e takıldı Cimbom. Kaza diye yorumlandı. Ama bu hafta Ankaragücü 80. dk.dan sonra 3 gol bulup korkulan takımı yıktı.




7 maçlık yenilgisiz başlangıç rekorunu bu hafta Gençlerbirliği galibiyetiyle kırdı Fenerbahçe. Taraftar da "Kendi Rekoruzu Kendimiz Kırarız" demiş. Daha önce 12 maçlık bir serisi var yine Daum döneminde ama o 3-14. haftaları arası. Aradaki Twente mağlubiyeti olmasa, çok daha güzel şeyler söyleyebilirdik Fenerbahçe için. Neyse ki o mağlubiyeti Sherriff maçıyla telafi etti.




Haftalardır gol sıkıntısı çeken Beşiktaş, CSKA deplasmanında son dakikada golü buldu ama puan için yeterli değildi. Haftasonu İnönü'de Denizli'yi ağırladı. 8,5 milyon avroluk transfer Tabata'nın golüyle haftalar sonra kazanmayı başardı.




Ve son. Sivasspor - Bülent Uygun beraberliği 7 yıl sonra bitti. Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi, Uefa'dan elenmesi ve ligde aldığı kötü sonuçların ardından, ilk galibiyetine kavuşan Sivasspor, Bülent Uygun'un istifasıyla yeni bir yol çizmeye çalışacak. TSL'de ki ilk istifa diyebiliriz Bülent Uygun için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder