19 Ekim 2009 Pazartesi

TSL'de 9. Hafta



Haftanın ilk maçlarından Beşiktaş-Kasımpaşa maçı, ilginç anlara sahne olsa da Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Nihat çok uzun bir aradan sonra, İnönü Stadı'nda golle buluştu. Karşılaşmanın son dakikalarında 2 kırmızı kartın verdiği tedirginlikle zorlanan Beşiktaş, 2-1'lik skorla sahadan ayrıldı.



Ve Fenerbahçe, kendi rekorunu kırdıktan 1 hafta sonra, öne geçtiği karşılaşmada, son 10 dakikada mağlup duruma düştü, ilk yenilgisini Gaziantepspor'dan aldı.




Semih'in golüyle 25. dakikada öne geçen Fenerbahçe, 65 dakika skoru koruma yöntemine gidince, Alex ve Guiza'nın eksikliğiyle birlikte bunu başaramadı. Daum için yapılan, sadece ligde başarılı olacağı yönündeki eleştiriler yeniden gün yüzüne çıktı. Antep maçındaki oyunu gördükten sonra haksız da sayılmazlar.




Eski Galatasaray, 2 hafta aradan sonra yeniden sahneye çıktı. Ali Sami Yen'de Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray, Kewell ve Servet'le 2-0 öne geçti. İlk yarı bitmek üzereyken Tayfun Cora, 2-1'e getirdi skoru.




2. yarıda çok çekişmeli bir mücadele gerçekleşti. 54. dakikada Colman sahneye çıktı ve durumu eşitledi. Arda ve Baroş, 69 ve 71'de attıkları golle Sami Yen'i sevince boğdu. 86 da yine Colman Trabzonspor'u beraberlik için ümitlendiren golü attı ama maç 4-3 gibi bol gollü bir skorla sonuçlandı.

Anadolu kulüplerine de yer verelim. Bursaspor, tüm hızıyla galibiyetlerine devam ediyor. Deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenen Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuları, zirve takibini sürdürüyor. Es-es bu haftayı oynamadan 3 puanla geçti. Galatasaray'a ilk mağlubiyetini 3-0 lık skorla tattıran Ankaragücü, yine sarı kırmızılı Kayserispor'a 3-0 yenildi.

Önümüzdeki hafta dev derbi Fenerbahçe Galatasaray maçı var. 2 puanlık farkla bu maça girecek olan iki ekipte heyecan dorukta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder