22 Ekim 2009 Perşembe

Kurt Elimizden Kaçtı

Beşiktaş bugün malesef puan yada puanlar için değil, sadece puan için oynadı. İlk 15 dakikada Wolfsburg'un çok ciddi baskısı vardı. Ancak Rüştü, gerçekten çok özveri gösterip, o baskıdan gol yemeden çıkmayı başardı.

Holosko için biçilmiş kaftandı bu maç. Ama yoktu. Nihat'ın haftasonu gol atmış olması, onu hırslandırmış. Bobo'da kıpırdanmalar var. Ama, Beşiktaş için her zaman sorunlu oyuncu. Ne zaman transfer dönemi yaklaşır, Bobo oynamamaya başlar.



Ernst, hatasız oyununu sürdürüyor. Ne de olsa Alman disiplini var. Fink'te yavaş yavaş alışmaya başladığına dair ipuçları gösteriyor.



Grafite'nin oyundan atılması, 0-0 bitmesine rağmen çok önemli. Beşiktaş, hem son 15 dakikayı rahat oynadı. -Ki bu 15 dakikada gol bulup 3 puan da alabilirdi. İnönü'de oynanacak olan Wolfsburg maçında Grafite'nin olmaması da çok önemli. Beşiktaş'ın toparlanma sürecinin eğimi düşük olsa da, hissedilmekte.



Beşiktaş oynamaya başladı. Önündeki Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, lig için önemli bir avantaj getirecek. Ama biz Şampiyonlar Ligi'nde alınan 1 puanın değerine bakalım. Bu 1 puan, İnönü'de ki Wolfsburg maçıyla daha da değerlenecek. ManU'nun CSKA'yı yeneceğini varsayarsak, Beşiktaş'ın Wolfsburg galibiyeti, takımımızı grupta 2. sıraya taşıyor. Ardından İnönü'ye gelecek olan takım CSKA. Rus takımı, Wolfsburg'a göre puan alması daha kolay bir ekip. Maçın kolay geçeceğini asla söylemiyorum.

Son maça, ununu elemiş, eleğini asmış Manchester karşısına 7 puanla girerse Beşiktaş, ve UEFA bileti cebinde olursa, çok rahat bir maç çıkarır. Tabii ki de United'in maçı bırakacağını kimse söyleyemez. Ancak Beşiktaş, bir şekilde Avrupa'da yoluna devam ediyor olur. İnönü Stadı'nda seyircisine çok şey armağan etmeli bu takım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder