11 Ekim 2009 Pazar

Dünya Kupası Yok, Terim Yok

Bosna, Estonya'yı yenince, Belçik maçı formaliteye dönüştü. Her ne kadar fox spikeri ve Ersun Yanal, alınacak puanların 2012 kura çekimlerinde önemli rol oynayacağını söylese de, milli takımın hiç de öyle bir havası yoktu. Olamazdı da.



Fatih Terim'in istifa edeceği de konuşulmaktaydı. Nitekim öyle de oldu. Federasyon da istifayı kabul etti. Yabancı teknik direktör isteyenler, Rusya'nın teknik direktörü Guus Hiddink diyor. Yerli isteyenler, Terim Napoli'ye Ertuğrul Sağlam Milli Takıma diyor.

Her iki durumda da tartışmalarla milli takıma zarar vereceğimiz kesin. Yabancı isteyenler Türk teknik adam gelirse, Türk çalıştırıcı isteyenler yabancı gelirse, yaygarayı koparacak.

2012'ye gitmek için; bu kadar kaliteli oyunculara sahip bir milli takımı çalıştırmayı birçok yabancı teknik adam ister. Özellikle Fatih Terim'in çalıştırdığı milli takım, duygu yüklemesiyle başarılar elde etmişti. Yabancı teknik direktörün taktik verme kabiliyeti bu açığı nasıl kapatır, eğer yabancı teknik adam gelirse göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder